Pages

Friday, December 7, 2012

Juustukeerud

Lehttaigen on üks imeline asi! Eriti poes müüdav külmutatud variant - tõeline abimees, kui on midagi maitsvat kiireist vaja valmistada kas ootamatutele külalistele või õhtul peale tööpäeva, kui ei ole tahtmist mitut tundi pliidi ääres veeta.

Juustukeerud sobivad imehästi supi kõrvale või suupistelauale aga ka lihtsalt niisama tee kõrvale näksimiseks. Ja kui lihtne neid valmistada on!

 















Juustukeerud
500g lehttainast
juustu
määrimiseks muna
erinevad meelepäraseid maitseaineid

Rulli tainas veidi õhemaks. Raputa üle riivitud juustu ja maitseainetega. Voldi pooleks, rulli õhemaks ja riputa veelkord üle riivjuustu ja maitseainetega ning volid pooleks. Lõika ribad - 1cm laiad ja 10 cm pikad. Keera neile paar keerdu sisse, aseta pannile, määri munaga üle ja pista ahju! Nämm!




No comments:

Post a Comment