Pages

Monday, September 17, 2012

Magustoit kompotikirsside, pähklite ja kondenspiimaga

Tegelikult oli plaan biskviitpõhjaga torti teha. Aga biskviit läks totaalselt untsu...tõsine kingatald tuli välja. Ikka juhtub (munadest on kahju natuke). Eriti kui ahi on selline, kus temperatuuri saab keerata numbrivahemikus 1-4 ja pole õrna aimugi, kui kuum miski number on.

Nii sündiski magustoit.




Magustoit kompotikirsside, pähklite ja kondenspiimaga (neljale)

1pk tavalisi šokolaadiküpsiseid
200g toorjuustu
200ml rõõska koort
1 purk kondenspiima
komporikirsse (miks mitte külmutatud või hoopis värskeid kirsse)
sarapuupähkleid

Vahusta koor kõvaks vahuks, sega hulka toorjuust ja kolmveerand purki kondenspiima. Murenda küpsised magustoidubokaalidesse, nirista üle järele jäänud kondenspiimaga.Tõsta sinna peale kreemi, ja raputa peale hakitud pähkleid ning kividest puhastatud kompotikirsse. Sinna peale murenda veel üks kiht küpsiseid ja jällegi kreemi, pähkleid, kirsse. Ja kõige peale veel veidi kreemi. Ning kaunista.
Väga maitsev tuli!



No comments:

Post a Comment