Pages

Friday, June 20, 2014

Kanad & munad!

Meil on nüüd noored kanahakatised kodus, kes peaksid augustis munele hakkama. Millest veel üks küpsetaja-hull unistada oskaks, kui päris oma armsate kanade päris tõelised mahemunad. Tumekollase rebuga! Millised kuldsed biskviidid ja koogid hakkavad siis olema! Imeline! Oo ma juba ootan päeva, mil leian esimese muna!

Poleks iial arvanud, et kanad nii ägedad tegelased olla võivad. Neid võiks vaatama jäädagi. Alguses kui tõime, olid nad täitsa arad. Ei teadnud nad, misasi see õu on või kuidas värske rohi maitseb. Ei teadnud nad, et mullas siblides võib kõhtu pistmiseks head-paremat kraami leida.

Nüüd nad on meie juures 5 päeva olnud. Nad on palju julgemad, tulevad juba ise õue ka. Niipea kui nende aedikusse lähen, tulevad kuudist välja sellise näoga, et noh, mida head sa meile tõid. Teri nokivad juba peopesalt. Lemmikloomad missugused. :D

Hetkel on meil seitse pruuni Lohmann Brown munakana. Kuke saame varsti naabri käest. Tahaksin veel mõned mõnda muud tõugu ja välimuselt toredat kana juurde võtta.
 
Kanakuudi sarikapidu
 
 
Kana nagu kotkas 
 
 
Uurivad elu 

No comments:

Post a Comment